SILA AMBIL PERHATIAN

Selamat datang Ke ANAK PAHANG BLOGGGER @ http://darulmakmurblogger.blogspot.com.

Mana-Mana Blog (hok yang mengaku anak Pahang sejati) yang belum ada dalam list bolehlah bagi link. Jangan lupa tepeklah banner & buat link skali. TQ
Tolong bagitau DAERAH SEKALI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, February 9, 2010

Web/Blog Orang Bera

Bismillahirahmanirrahim, Salam semua. Kita perkenalkan blogger dari Bere pulok. Solo aje dia, "Hidop Ibarat kain Songket" katanya. Tapi kala nok tau lebih detail lagi kenalah lawat blog dia atau klik PROFILE dia ni. rodong kita ni ada lagi satu dua blog hok lain, tapi yang aktifnya satu-satunya dari Bere, diperkenalkan "Koi Anak Pahang" postingnya juga menceritakan ragam-ragan kehidupan harian, gelagat-gelagat sekeliling, memori kehidupan yang menarik untuk dikongsi bersama.

style daring yang mengancam. 
Kenali beliau dengan klik pautan Koi Anak Pahang di atas.
Selamat berkongsi, berkenalan & berhubung.
Wassalam

7 ulasan:

Akuanakpahang said...

Nie rodong koi hebat dia te...

ila@cantekmama said...

Satu-satunyer wakil blogger dr Bere..hehe

Mazru Majid said...

huhu terkanjat koi nengok tetibe ander muke koi kuor kat sini..

mekasih la weh,hehe ander lagi rodong dari bera yg berblog nye ramai la jugek..kit nye gone kan pulok dah koi sorang je yg glamer nye...hehehhe pedo'oh je weh..

antara blogger hebat dari bera/kerayong ialah:

http://bikrayong.blogspot.com/

http://ham-kerayong.blogspot.com/

http://almankaraqi.blogspot.com/

http://aku-masihdisini.blogspot.com/

takat ni dulu....

mekasih rodong!senyum sokmo!

Webmaster@Echam said...

Salam ziaroh wehhh...

Kawan baru berkesempatan masuk blog aok ni. Bz ngat sejok akhir2 ni. Kawan doh follow doh....

piewahid said...

xde lah, ini bkn org bera nih... ini hero swedish nih... betul, xcaya tanye dia... hehehe!

asdigicreative said...

ermmmm napa takder blog list dari raub... saya ni dari raub... hahahah

SkreMpes! said...

asdigicreative bg lah link

 
Copyright 2009 Anak Pahang Blogger. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan