SILA AMBIL PERHATIAN

Selamat datang Ke ANAK PAHANG BLOGGGER @ http://darulmakmurblogger.blogspot.com.

Mana-Mana Blog (hok yang mengaku anak Pahang sejati) yang belum ada dalam list bolehlah bagi link. Jangan lupa tepeklah banner & buat link skali. TQ
Tolong bagitau DAERAH SEKALI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, September 20, 2011

Blogger Raub 2

Salam Syawal Buat semua Blogger Pahang, Maaf jika tuan tanah lewat untuk update blog ini, walaupun begitu blog ini selalu juga dibuka, namun Waktu yang Sombong untuk bekerjasama. Kali ini entri masih milik Blogger Raub. memandangkan bilangan blog yg msih sediit dipromote di sini. Teruskan bersama..

Nafisa81

Nama macam lagu XPDC aje, ape pun moh kenalkan dia dengan data dari Blog beliau.
"Nama penuh koi Azian Khalil. Nama pena yang selalu digunakan Nafisa81. Koi tu pulak gantinama diri pertama yang digunakan sesetengah orang Pahang, oleh kerana Negeri Pahang ni luas...setiap daerah ada loghat nye yang tersendiri...Koi merupakan isteri kepada En Sulaiman dan mama kepada Umar Mukhlis dan Umar Mahfuz..."

Blog ni lebih kepada entri keIBUan sikit, banyak kerja2 dapur yg diketengahkan, mana2 pompuan2 yg gemar memasak boleh aje layan blog ini, yg lain2 tu? layan juga tanda perkenalan.



Lawat Blog ini dengan klik link ini NAFISA81
Guaneh pun, Anak-Anak Pahang, teruskan Ukhwah, Jaga Agama lebih tinggi dari segalanya. Bersambung kembali kita nati di masa depan.

12 ulasan:

blog-tips-kurus said...

salam,
blogger Jengka ramai tak? :-)

zulkbo said...

salam..
selamat hari raya..
maaf andai ada kesalahan
antara kita...

support blogger Pahang..
nanti saya terjah ke sana

Hisyam Muhibah said...

tak ramai lagi blogger Raub dalam blog anak pahang ni...

Nafisa81 said...

orang raub dah ramai berhijrah keluor..

Ibnushukran said...

salam.
salam ukhwah.. saya nk masuk dalam list jgk bole, p bloglist muadzam shah xde ke.. ho3~.. anyway banner anak blogger pahang saya dah masuk ke blog,jemput datang k.. :)

obat tradisional stroke said...

wahhhh ini sangat menarik..salam kenal aja yahhh..

obat tradisional alami insomnia said...

wahhh salam kenal yahhhh

tieyadora said...

salam kenal semua.. jemput jugak ke blog saye.. semoge hubungan sesama anok2 pahang ni terjalin ngan rapatnye. hehehe
http://tieyadora-kisahdongengsaja.blogspot.com/

ayu jue said...

boleh geng..sy blogger raub juga..=)

daun sirsak ace max said...

salam kenal yaa

cara mengobati kelenjar tiroid said...

nice to meet you

prog muten said...

Mohon numpang promosi disini, mana-mana ghodong atau belia nak masuk Kolej Komuniti Temerloh dalam bidang Rekabentuk Perabot( lepasan SPM) , bolehlah kontek kat no koi ni 0195233829 atau 0122723104...kalau ada bakat dalam bolasepak atau futsal, boleh mewakili Kolej Komuniti Temerloh dalam sukan IPT

 
Copyright 2009 Anak Pahang Blogger. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan