SILA AMBIL PERHATIAN

Selamat datang Ke ANAK PAHANG BLOGGGER @ http://darulmakmurblogger.blogspot.com.

Mana-Mana Blog (hok yang mengaku anak Pahang sejati) yang belum ada dalam list bolehlah bagi link. Jangan lupa tepeklah banner & buat link skali. TQ
Tolong bagitau DAERAH SEKALI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, April 22, 2010

Ops 'Follow' Rodong


Assalamualaikum buat seme blogger yang dihormati. Di sini ada dicadangkan satu operasi buat semua blogger khasnya yang ada dalam Anak Pahang Blogger. Operasinya mudoh aje. Pakat ramei-ramei 'follow' semua blog yang ada dalam Anak Pahang Blogger ni. Sekurang-kurangnya makin meriahlah blog persendirian masing-masing. 

Ini bertujuan sekadar menghargai para blogger yang banyak membantu meningkatkan traffic blog deme selama ni. Lagi pun blogger-blogger inilah pun yang selalu menziarah, mengomen, dan meninggalkan nota dalam blog deme setiap hari. Nak kirakan takde mende lah sangat stakat nak follow tu. tak effect tahap 'prestige' sesebuah blog tu pun. Sekurang-kurangnya kita dapat membantu satu sama lain disamping memberi sedikit penghargaan kepada rodong-rodong kita di sini.

Mana yang dah follow tu takpelah, follow hok lain pulak. Rasa ikhlas nak follow dipersilakan. Rasa tak nok tu, tak kisohlah. Kehendak masing-masing. Harap-harapnya bersama-samalah kita menghargai blogger-blogger yang support kita selama ini. kalau ada pandangan silalah kemukakan. 

Setuju? Follow dan tinggalkan pesan dalam setiap blog yang demeh follow. Terima kasih, Wassalam.

14 ulasan:

Pacifist said...

salam pentadbir
kawan setuju 100%.bersekutu bertambah mutu.semoga ukhwah yg terjalin berpanjangan

Mazru Majid said...

koi setuju amat weh..

akuanakpahang said...

Kawan setuju juge...bersatu bertambah mutu! Sama-sama menjalinkan persabatan kita bersama.

LIPISLADY said...

Assalamualaikum, keh pun setuju sangat cadangan deme nih, boleh meningkatkan trapik dan bertuko2 pandangan melalui entry yang tak kurang berguna belaka.....

Cik Shinju said...

Salam Admin,
koi ngikut jer mane yg baik...
asalkan aok x suh koi tejun lombong sudoh la...pasai koi x reti brenang... :p

Ibnu Jamaluddin said...

Ayuh, ramai-ramai, sahutlah seruan =)

zulkbo said...

salam..
okey i follow..

mira amira said...

salam, sy amat setuju ler.
tp sy ikut yg best je.. hehe =)

[airsuam]

org kuantan :D

pakcik kordi said...

semoga terjalin ukhwah!

SkreMpes! said...

Salam, ala air suam, follow aje, bukan ada effect pun. lagi pun tu lah yg support kita slama ni. Blog kita pun masing2 tak brapa best pun. yang mengeBestkannya pun blogger2 lain tu r. Jom polow! jom r..(pujuk nih)hehe

IDEAlogyc Admin:Al-Hadi said...

koi sutuju sambil mengangkat kaki tangan...huhu...tp koi perasaan blog org temerloh,jerantet ngan kontan..mmg ramai..pekan tok ramai pon..

sue said...

setuju :-)

kelompen said...

APB
koi kenan ngat
i follow......
moh la weh

SkreMpes! said...

I Polowww u

 
Copyright 2009 Anak Pahang Blogger. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan