SILA AMBIL PERHATIAN

Selamat datang Ke ANAK PAHANG BLOGGGER @ http://darulmakmurblogger.blogspot.com.

Mana-Mana Blog (hok yang mengaku anak Pahang sejati) yang belum ada dalam list bolehlah bagi link. Jangan lupa tepeklah banner & buat link skali. TQ
Tolong bagitau DAERAH SEKALI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, April 5, 2010

Blog Orang Pahang di Dunia Blogger

Assalamualaikum,

Terima kasih buat seme-seme warga Pahang yang memberikan kerjasama dalam Anak Pahang Blogger ni. Buat masa ni berikut adalah senarai bilangan blogger mengikut tempat yang dah declare dalam APB. Jika masih ada yang salah atau belum di masukkan sila beringor ye. Sedor tak sedor dah ada 62 Blog dalam Anak Pahang Blogger ni.

Koantan 13 Blog
Jerantet 11 Blog
Temeloh 9 Blog
Lepeh 7 Blog
Bentong 7 Blog
Bere 5 Blog
Pekan 3 Blog
Maran 2 Blog
Jengke 2 Blog
Rompen 2 Blog
Raub 1 Blog

Buat kata orang, kualiti lagi penting dari kuantiti. Apa-apa hal pun itu tak jadi masalah, janji kita dapat meriahkan dunia blogger kita, Blogger Pahang khasnya, Ayat buku betel. hehe. Minta kerjasama, jika nak dimasukkan dalam senarai sila beri link URL. dan tepek banner atau buat link ke Anak Pahang Blogger jika tidak keberatan. Nak follow ke tak, itu terpulanglah pada deme. Mende tak memaksa. Ada apa-apa cadangan untuk semua kita bincangkan. Salam Ukhwah dan Terima Kasih.

3 ulasan:

Cik SHiN~JU said...

salam...
usaha yg bgus dr admin...
tima ksih byk2,dpt la koi kenal rodong2 blogger dr serata phg...
pekan baru 3 erk? :)

~mama ila~ said...

Betul2..menguatkan lagi ukhuwah blogger phg..

amer_hoosynie said...

saya nk join blogger pahang...

ni URL: http://darisudutpandanganpaksiz.blogspot.com/

thanks...

 
Copyright 2009 Anak Pahang Blogger. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan