SILA AMBIL PERHATIAN

Selamat datang Ke ANAK PAHANG BLOGGGER @ http://darulmakmurblogger.blogspot.com.

Mana-Mana Blog (hok yang mengaku anak Pahang sejati) yang belum ada dalam list bolehlah bagi link. Jangan lupa tepeklah banner & buat link skali. TQ
Tolong bagitau DAERAH SEKALI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, November 10, 2010

Geng Rompen (2)

Bismillahirrahmanirrahim…Apa kabo sekalian blogger Pahang yang dihormati? Moge-moge dalam walafiat belake deme. Prentan cuaca mendung ginih moh kite meleborkan kenalan Anok Pahang Blogger kite dengan menengohkan beberapa blogger dari Daeroh Rompen.  Nok dikaborkan aje, blogger Geng Rompen setakat nih ada 9 orang aje weh. Ada yang masih aktif dan ade yang kurang aktif. Senalo kite

Direktori Kemudahan Rompin
htttp://krompin.blogspot.com/

Betape mudohnya kita bila kita nok berjalan makan angin ke Rompen. Buleh check je Blog ini untuk dapatkan maklumat tentang lokasi-lokasi sekitar daeroh Rompen. Betapa Rajinnya tuan punya Blog mempromosikan wilayah Rompen kepada dunia. Semoga diRahmati. Blog ini banyok juga membuat bloglist bagi blog yang menarik. Blog simple dan menarik. Mudah nk loading. berkenan atau tidak moh kita pakat jadi follower untuk memberi sokongan kepada tuan punya blog, kalo bukan kite sapa lagi nok suppport?. Klik di SINI  untuk terus ke blognya. Sayang bete weh.. dia tak kongsikan profil dala blog dia

Mercu kebanggaan Anok-anok Rompen!


UdangGalah63
http://udanggalah63.blogspot.com/

Deme semua dah follow blog nih? Dah baca entri dia? kalau nk tahu ok ke tak, moh kite try baca entri dia, memang tidak membosankan dan bermaklumat. Santai-santai gitu. Cume namanya; Udanggaloh tu je yg pelik skit, tp dh itu yg kawan kite pilih mestilah ade sebabnya. ENtri terbaharu cerita pasal Model kesetiaan. crite pasai modal insan tu. molek ngat kalau dibaca. Semangat anok Felda senalo.


Kecur air liur. Kala buat sambe udang petai nih. sedap ngat weh
Moh kite melawat, meninggalkan pesan serta mengikuti blog rodong kite nih dengan klik di SINI


Memancing di sana sini
http://kailrompin.blogspot.com/

Blog yang hampir kesemua entri terbarunya menyediakan cerita-cerita pasai memancing je. Banyok lokasi pemancingan yang didedahkan terutamanya pertandingan-pertandingan memancing. ‘Mengail’ kate org Pahang tuh, royat memancing karang canggih hek bunyinya. Blog saudara kite nih merioh ngat dengan gambo-gambo orang mengail selain entri-entri lainnya juge merioh. Mudoh nok kabo, blog kawan kite nih sesuai juga dilawati bior pun bukan kaki ngail. Moh kite ke KAIL ROMPEN.
nengok gayanya pun dah nampok macam pengail tegar. Moh kite melawat dan tinggalkan pesanan utk beliau!


Pesanan ringkas kepada sekalian rodong2 dan saudara saudari: Sempena cuaca yang tak menentu ini, Jagalah kesihatan dan keselamatan diri/keluarga. Serta doakan agar Allah meredhai kita untuk mengharungi dugaan dan musibahNya. Salam

8 ulasan:

Cik Shinju said...

Salam...

I lap rumpin.. :)
Baru jer ke leban condong sabtu lepas..p kenduri kawen sedara n melawat sedara mara kat sane..pahtu gi pantai hiburan.. :D

♥ AyaHikari ♥ said...

tambah saya,jadi 10 la geng rompin..keh3..

Anak Pahang Blogger said...

Slamat Datang!Hayahikari

Hisyam Muhibah said...

jarang met sampe ke rompen ni.. nanti nok g jugok lah kesane tu..

yastro said...

Xsekali jer sampai kat sana, tupun sbb kene kem bina semangat....kalu x,kompom x jejak lagi laaa....

Aisya Humaira said...

saya orang keratong...rompin gak kan...

todt.. said...

As Salam saya pun sama Keratong jugek...thx to Abby sebab saya jupe Blog ni dr blog cikgu Ab..yay!

prog muten said...

Admin tumpang sekejap yer...
Mana -mana individu yang berminat melanjutkan pengajian di Kolej Komuniti Temerloh, Pahang dalam program 'Furniture Design' boleh hubungi sms/wassup di 0148004302 -mohd, Yuran semester yang murah dan dapat elaun(bukan pinjaman) lagi
elaun : rm1200/sem
yuran : rm200/sem
https://www.facebook.com/PerabotKKtemerloh

 
Copyright 2009 Anak Pahang Blogger. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan