SILA AMBIL PERHATIAN

Selamat datang Ke ANAK PAHANG BLOGGGER @ http://darulmakmurblogger.blogspot.com.

Mana-Mana Blog (hok yang mengaku anak Pahang sejati) yang belum ada dalam list bolehlah bagi link. Jangan lupa tepeklah banner & buat link skali. TQ
Tolong bagitau DAERAH SEKALI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, November 29, 2010

Blogger Temerloh (3)

Munna80 | Belog Kordes
Bismillah, Salam buat semua blogger. memandangkan ini prentan hujan, sama-samalah kita menjaga keselamatan diri, keluarga dan komuniti kita. Tanoh runtuh dan banjir banyok berlaku di negeri kita pada masa sekarang. Moga-moga Allah memelihara kita semua.

Masuk semula ke topik utama kita. Dua blogger kita yang tidak asing lagi yakni dari geng temeloh kita perkenalkan pada kali ini. Takyoh banyok cerite, moh kita terjohhh!


Munna80
http://manmunna.blogspot.com

Umi kepada 2 org puteri yang comel. Asal Temeloh. Blog menarik dgn template blogger team; minima. Kaler-kaler dengan scratch bunga-bunga. Entri-entrinya berunsur leisure ajer, bleh rest minda sambil baca-baca masa rehat. Ada nasihat, cerita semasa, keagamaan, gaya hidup semasa. Dan yang pentingnya blog ini berstatus AKTIF. Gambo-gambo pun banyok juge. Selit-selit gambo/cerite pasal anok kesayangan dia. (kim salam kat anok ye). Produk-produk isirumah pun ada juga di selitnya. Tidak ketinggalan ada beberapa blogger lain dala bloglist sebagai pautan pantas ke blogger lain. Tuan punya blog ada lagi satu blog, iaitu JURNAL ANAKDARAKU


Gambo tak mudoh ngat lah. Pengantin tuh..takpe, hidup perlu ada kenangan. Kepada blogger Pahang semua moh lah kite jenguk-jenguk munna80 nih dengan klik MANMUNNA. Dan tinggalkan salam/komen/atau apa sahaja tanda ukhwah serta perkenalan.


Belog Kordes
http://pakcikkordibest.blogspot.com/
what is the you...lu jangan mengada ngada dengan gua.

Manakala ini pulak blog ala-ala pakcik kordi, tak pun supri supian...kenei idak? makcik kenei idak supri supian? tau idak rhumoh supri supian? ala yang kereje kat kolumpo tu? laa..yang kereje nganto-nganto surat ter...kenei idak?

Belog berunsur humor dan hiburan yang beh di mata menggelikan di hati. asik nok serieh je, kadang2 amat perlu utk kite berseloka ria. Entri belog ni memang beh, banyok crite-crite lawak fresh dan komik2 kartun di sediakan. Istilah-istilah bahasa juga banyok mengikut citarasa gaya bahasa lawakantarabangsa. Selain daripada humor, ada juga info2 lain dan hiburan bentuk lain, misalannya, ada disediakan lirik lagu dan lain2. Loudness seround weh!  keh minat juga loudness nih.


Gambo nih pun buleh je ke dia. Tekdehallah. Moh kita jenguk rhodong kita nih. buat mende yang patut utk ukhwah sesama kita. Klik je PAKCIKKORDI untuk terus ke blog yer.

SEKIAN AJE UNTUK KALI INI. NEXT TAIM KITA JELAJAH KE SATU BLOG PALING KREATIF DALAM ANAK PAHANG BLOGGER..SALAM

kembali ke Halaman Utama

17 ulasan:

Jejaka Desa said...

Moh ramei2 kite menjengok...

Cik SHiNJU said...

Salam..

Koi rase dh follow blake dah dedua blog ter..

Moh terjah,mujur2 dpt mkn patin pree.. :p

Anak Pahang Blogger said...

Blogger Pahang mmg kreatif2 blaka. thanks to all. support rodong2

Hisyam Muhibah said...

hebat blogger temerloh!

Mah@mahu said...

blog koi tak masuk lagi ni huhuhuh.. sabar2 meh ramai kita meriahkan blogger anak pahang ni..

zulkbo said...

salam..
wellcomed to the club Monna..

Siti said...

wah ramai jugak blogger temerloh ek? ni malu nak ngaku org temerloh. entoh2 kenei dok? hehe

pakcik kordi said...

hihi..time kasehhh...kuor jugek blog koi kt cni..hihihi..org temerloh moh mkn patin!~!~=)

adina said...

saya orang kuantan, bukit sekilau

mizct10 said...

salam..
kat cni rupa nye org temerloh berkumpul..
baru jer tau....

mizct10 said...

salam..sy pun nak join blog ni..
ni link sy http://mizct10.blogspot.com
asal org temerloh tp duk kat kuantan...

mizct10 said...

salam..sy pun nak join blog ni..
ni link sy http://mizct10.blogspot.com
asal org temerloh tp duk kat kuantan...

munna said...

amboi2..comey dak anak koi... jom rodong2 semua dtg singgoh kat blog koi...

fara_farez89 said...

boleh yerk nak jadi rodong dlm blog ni...kome org temerloh...jemput ler singgoh ke blog kawan http://farafarez89.blogspot.com...
time kasih sume

adib syazwan said...

KOI DOH TEPEK DA KT BLOG KOI...PROMOTE KE AOK...KOI ORG TEMELOH YAK...

http://adibsyazwan.blogspot.com/2011/04/anak-pahang-blogger.html

Eddy Dce said...

ramei jugek orang2 temerloh yak...mengkale gi2 koi nok masuk list jugek la....haha...
http://eddydce.blogspot.com/
koi orang temerloh yak....

bayu timur said...

Sokong rodong2
Terbaik..

 
Copyright 2009 Anak Pahang Blogger. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan