SILA AMBIL PERHATIAN

Selamat datang Ke ANAK PAHANG BLOGGGER @ http://darulmakmurblogger.blogspot.com.

Mana-Mana Blog (hok yang mengaku anak Pahang sejati) yang belum ada dalam list bolehlah bagi link. Jangan lupa tepeklah banner & buat link skali. TQ
Tolong bagitau DAERAH SEKALI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, March 6, 2010

Blog Orang Bere


Kadang-Kadang Teringin Jua Dunia Luna

Salam semua rodong2 hok yang ada. menekala makin ramei hok nok berhimpun di sini. mekenya keh tamboh skit crite blogger kita. Perkenalkan orang bere, ada dua blogger hok yang baru.

Gambo semat dengan posing yang mengancam. Kadang-Kadang Teringin Jua, Aii..ayat lain macam aje dengornye, takpelah, gini mudoh crite, pakat kenal dulu. Nama bloggernya Cikgu Jang. pendidik anok bangsa. Katanya tuan punya badan ni ngajor kat Purun, dah 12 tahun dah kat situ. Posting blognya banyok menceritakan kehidupan sebagai cekgu dengan gambo2 menarik. Ada juga posting yang berkaitan dengan kehidupan seharian serta memori-memori yang menarik utk dikongsi bersama. Moh kita support blog cekgu kita ni sambil2 berkenalan.KLIK DI SINI

Ingatkan artis dah tadi. dekat2 dengan nama artis dah. Nok mintok sain trus je. Anok muda kita ni student lagi, Nok crita banyok dia xshare profile, jadi kita terus crita pasal entri dia jelah. Kisah hidup sebagai student, kehidupan seharian, tips menarik. tajuk pun dah dunia luna, jadi ini satu personal punya blog lah. Banyok juga Cik Luna kita ni share dalam blog dia. kala nak berkenalan boleh la trus ke blog Dunia Luna, siap ada facebook lagi. mudoh mek jaman nih. klik je jari telunjuk dah boleh berkenalan. moh lah kita klik dia.KLIK DI SINI


Nanti kita sambung lagi, banyok lagi hok tak diperkenalkan ni.
Sekian, Wassalam

3 ulasan:

Cikgu Jang .. said...

salam....
time kasih le sebab promosi blog koi kat sini...buat rodong2 kat luar sane tu, deras le jenguk2 blog koi hok tak seberape nih....

Azie said...

asalamualaikum,

Mintak promote ckit ek'..hihih kite baru berblog.

http://azie-saad.blogspot.com/

daerah Bera.

DManja Penawar said...

Salam....Koi baru join ni...Nok juga masukkan blog koi dlm list ni....Sape2 yng rase2 kenei koi tu...tinggallah mesej ye.

Koi nak jugak kenei tuan tanah blog ni...orang mana weh, sekoloh mane? tinggal mane skang?

Jom kunjungi http://dmanjapenawar.blogspot.com

 
Copyright 2009 Anak Pahang Blogger. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan