SILA AMBIL PERHATIAN

Selamat datang Ke ANAK PAHANG BLOGGGER @ http://darulmakmurblogger.blogspot.com.

Mana-Mana Blog (hok yang mengaku anak Pahang sejati) yang belum ada dalam list bolehlah bagi link. Jangan lupa tepeklah banner & buat link skali. TQ
Tolong bagitau DAERAH SEKALI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, September 8, 2014

Blogger Temeloh hok yang Rajin & Aktif


Assalam semua.. Hari ini kita godek-godek 3 blogger beloh temeloh hok yang aktif sangat menulis entri. Selalu selalu lah menjenguk mereka ni, banyok juga info yg bagus yang diketengahkan. 

Relevan Sokmo


Sedap itu nikmat katanya. Xtaulah mende maksudnya. Dalam sebulan dua ni kan main rajin dia update blog. Ada senalor crite dia. Moh klik SINI untuk terus ke blog beliauu!


Munna Punya


Blogger yang kerap juga update entri, Simple je blog dia, mudoh nak buka. Crite macam-macam, pribadi ada, artis ada, awam ada. Yang pasti dia rodong kite blake. Moh sokong dia dengan klik SINI untuk melawat Lena Meya!


Azim Aris

Ini dia blog yang banyak dengan cerita. Ada bab agama, sosial, nostalgia, bisness dan banyok lagi yang dipersembahkan. Berbolg sejak 2001 katanya. Orangnya pun nampok macam semat semacam aja. Moh ke entri beliau dengan klik SINI utk terus ke blognya.


Sekian, terima kasih!!



2 ulasan:

Azim Aris said...

terima kasih rodong, moh kite berodong hehe..tak sabar blik ke temerloh mkn patin

Cik Nadz said...

koi nak join geng temerloh jugak!:)
terima kasih..

 
Copyright 2009 Anak Pahang Blogger. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan