SILA AMBIL PERHATIAN

Selamat datang Ke ANAK PAHANG BLOGGGER @ http://darulmakmurblogger.blogspot.com.

Mana-Mana Blog (hok yang mengaku anak Pahang sejati) yang belum ada dalam list bolehlah bagi link. Jangan lupa tepeklah banner & buat link skali. TQ
Tolong bagitau DAERAH SEKALI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, May 6, 2014

Hogoh Pahang Hogoh, Hogoh Sampai Sekoh!

Salam semua,

Punya jenuh nak ambik masa buat entri. Apa-apa hal pun, selamat buat semua Anok Pahang Blogger! Rata-rata masa ini ramei duk crite pasal bola. Kena pulak bru ni Tok Gajoh seri ngan org selatan, ada juga kes provokasinya. 

Biorkan aja lah deme buat gitu, kita jagalah adab kita, kita bukan sakai. pesanlah ke anok2, rodong2 dan semua Anok Pahang. Hogoh Bior Sekoh, Jgn Hogoh tak jaga Amarah!


Syabas buat EA. 




Selaku Pembangkit Semangat Tok Gajoh. Seruuuu.

Dalam pada itu, rodong2 yg peminat bola, yg hadir ke stadium, Solatlah dulu (Muslim). Jgn org kata kita berhibur tp lalai. Yg Pompuan tu, kemas2lah pakaian, jgnlah buka aurat. Mcm tok khatib khutbah pulak kas arini. Xpelah, ini sekadar teguran buat rodong2 semua, Bola bukan segalanya. berhibur bior berpada... tp Hogoh tetap kena hogoh!

HITAM PUTIH, Kau KebanggaanKu


http://elephant-army.blogspot.com/

Warga Anok Pahang Blogger mengucapkan selamat berjuang dengan redho Allah. Semoga Berjaya dalam Saingan Piala FA 2014

Wassalam.

2 ulasan:

prog muten said...

Mohon numpang promosi disini, mana-mana ghodong atau belia nak masuk Kolej Komuniti Temerloh dalam bidang Rekabentuk Perabot( lepasan SPM) , bolehlah kontek kat no koi ni 0195233829 atau 0122723104...kalau ada bakat dalam bolasepak atau futsal, boleh mewakili Kolej Komuniti Temerloh dalam sukan IPT

Che Wie said...

Teruskan dgn hati terbuka

 
Copyright 2009 Anak Pahang Blogger. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan