SILA AMBIL PERHATIAN

Selamat datang Ke ANAK PAHANG BLOGGGER @ http://darulmakmurblogger.blogspot.com.

Mana-Mana Blog (hok yang mengaku anak Pahang sejati) yang belum ada dalam list bolehlah bagi link. Jangan lupa tepeklah banner & buat link skali. TQ
Tolong bagitau DAERAH SEKALI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, June 10, 2011

Cuti Sekoloh, Merembat, Kenduri Kawen.

Salam semua warga blogger Pahang. Sempena Cuti sekoloh nih sama-sama kita mengucapkan selamat bercuti kepada anok2 yg masih bersekoloh, manekala yg nok nikoh kawen, slamat pengantin baru dan kepada yg dah kawen atau belum kawen, Slamat merembat. Pepaleh bulan nih, sibuk ngat belaka kite. tak dan nok online dah. Sini sana orang nikoh, kita pulak yang sibuk...adat dah, fardu kifayah la teh. Goneh peh, Jangan lah dilupa keselamatan diri dan keluarga, kala di jalanraya bawok selow2, kala di sungei, jangan beria ngat. Kala ber fesbuk atau online jangan tak ingat sembahyang bang. Moh kite Anok2 Pahang sama2 beringat sesama kite. Wassalam.

7 ulasan:

abadi romeo said...

sakit gigi sebab koi banyok makan daging gulai kat kenduri...aduhhhh...

Tiraihati said...

gone weh koi nok jadi ahli kelab ni, koi ni baghu je mbuat blognye, oghang kabo baghu nok belajo2, nak buat linkpun tok pandei lagi....pohpalihhhh...ce tlg2 koi ni...

Tiraihati said...

salam ,
gone weh nak join blog ni, koi baghu je mbuat blog ni, oghang kabo belajo2..nak buat link pun tok gheti lagi...guane kan, moh la wei tolong koi ni...

Anak Pahang Blogger said...

Tiraihati: Copy je logo Anak Pahang Blogger tu> Dashboard>Design> cari Widget yg boleh isi gambar> pastu buat je link Anak Pahang tu. Bulehh?

zmah said...

Cuti sekolah time jalan-jalan makan free...sambil bawa hadiah kawen...

Satria Utama said...

salam rodong..koi org tmerloh..nok jugok join masuk dlm bloglist...hehe
blog koi...
http://azimaris.blogspot.com
http://madah-tazkirah.blogspot.com

harap blog darul makmur trus maju dlm mempopularkan blogger pahang...
hidup orang pahang !! :)

Hisyam Muhibah said...

zaman sekarang ni, kenduri kahwin tak dan nak buat masa cuti sekolah, terseret ke minggu2 lepas sekolah dah buka semula..

 
Copyright 2009 Anak Pahang Blogger. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan