SILA AMBIL PERHATIAN

Selamat datang Ke ANAK PAHANG BLOGGGER @ http://darulmakmurblogger.blogspot.com.

Mana-Mana Blog (hok yang mengaku anak Pahang sejati) yang belum ada dalam list bolehlah bagi link. Jangan lupa tepeklah banner & buat link skali. TQ
Tolong bagitau DAERAH SEKALI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, April 7, 2011

Blogger Rompin (3)

Assalamualaikum.. Sedar tak sedar kite dah masuk bulan April 2011. Sekejap ngat masa berlalu. Musim tak menentu, ada musim daun getoh meluruh, ada musim sawit mahal, ada juga musim derian di daeroh2 tertentu. makanya sineh kite ace cube promosi pulak blogger dari Rompen. Goneh ke gayanya.

Art.Music.Cat
http://artmusiccat.blogspot.com/
Blog bermotifkan info interaktif yang moden. Entri yang matang, bukan sekadar penulisan dalam kebosanan atau sekadar memenuhi title as blogger, tapi menyediakan entri yang fresh lagi berinformasi, nampak sangat blogger Pahang ni dah semakin matang dalam penulisan. paparan yang simple dan mesra. Relex ajer. Moh kiter lawat Azahskaliskala dalam Geng Rompen.

Syhh...Cik Miko Comot Mahu Bebel Guna Jari
http://cikmikocomot.blogspot.com/

Blog yang penuh warna warni dengan gambo-gambo menarik. Entri adalah hasil dari persekitaran dan perlakuan penulis hari-harian. selain itu ada juga tips-tips kesihatan serta ada juga unsur keagamaan. Anyway agak sukar untuk diyatakan di sini. Blogger Pahang memang kreatif. Katanya: saya cik miko yang comot..♥ cik miko seorang yang rabun..♥ cik miko sangat suka kucing..♥ now cik miko is a student kat university of malaya..♥ cik miko blaja syariah and law..♥ dan cik miko nak jadi seorang peguam.. ameen..♥ Sama-sama kita doakan agar berjaya dalam kehidupannya dan tetap di Jalan Allah...Amin ya Rabb Alamin! Klik aje di SINI untuk ke blognya.




Salam buat semua Blogger Pahang! Wassalam.


7 ulasan:

relevan said...

Nak ke Rompin ni..

mykhalis said...

sayapun blogger rompin juge,,taknak kenalkan ke?hehe


Tips supaya blog sentiasa diingati

Kenangan lahir 80-an

Ada apa dengan dara

khalis datang ziarah di sini

Yastro said...

Semoga semua gembira sokmo!!!
happy blogging!!!


Pe kata kita anak2 pahang ni buat entri pasal kontroversi loji Lynas kt Kuantan tu...nampak le kesepakatan sikit.

blog-tips-kurus said...

kat Rompin ada resort best; Sommerset yek?
hidup Pahang! :-)

Anak Pahang Blogger said...

Yastro:Bleh tambah lagi info LYNAS tu. & sapa2 yg ada info leh kabor ke

Teropong Pantai said...

Summer set dah lama tutup.. tak untung kot.

prog muten said...

Admin tumpang sekejap yer...
Mana -mana individu yang berminat melanjutkan pengajian di Kolej Komuniti Temerloh, Pahang dalam program 'Furniture Design' boleh hubungi sms/wassup di 0148004302 -mohd, Yuran semester yang murah dan dapat elaun(bukan pinjaman) lagi
elaun : rm1200/sem
yuran : rm200/sem
https://www.facebook.com/PerabotKKtemerloh

 
Copyright 2009 Anak Pahang Blogger. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan