SILA AMBIL PERHATIAN

Selamat datang Ke ANAK PAHANG BLOGGGER @ http://darulmakmurblogger.blogspot.com.

Mana-Mana Blog (hok yang mengaku anak Pahang sejati) yang belum ada dalam list bolehlah bagi link. Jangan lupa tepeklah banner & buat link skali. TQ
Tolong bagitau DAERAH SEKALI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, July 2, 2010

Blog Orang Koantan (2)


NIT. HAFISZI ISA. Lagenda Budak Skema. DEEJAY OK-JE
Assalammualaikum. Sahabat-sahabat, rodong-rodong seme. Ini taim kite pakat nyakat orang Koantan pulak. Buleh? Asei jadi..buleh aje. takyoh nok buang mase, moh kita terjoh!

NIT
Nama blog dia NIT. "I Am Everything I AM" kabo de dia. "Life is short * think * write * share * incomplete real life stories * to be remembered" . Keje bidang Pendidikan katanya. Orang yang aktif bersho-kan. Blog meroyatkan kisoh-kisoh menarik sekeliling. cerita seharian, Risalah keagamaan, cerita pasal anak dan kucingnya. event-event, Kaler warna-warni. Yang pentingnya blog ni banyok menyediakan Blog List bagi menghargai blogger-blogger lain dalam blognya.

Inilah gambo tuan punya blog. Moh la kite menyokong sesama blogger. Klik di SINI untuk menjenguk blog anok Koantan ni.
-----------------------------------------------------------------

HAFISZI ISA
Salah satu blog yang kreatif. Rodong kita ni Grafhic Designer dalam industri komunikasi & media diroyatkannya. Blognya pun sama dengan blogger2 yang lain. Ada kisaoh diri sendiri, kisoh kawan, media, hiburan, dan artikel2 fresh pun ada. profile? 

 manakala ini gambo bagi profile beliau. Moh lah kita klik di SINI untuk terus ke blog dia. Ayuh!
 ------------------------------------------------------
Lagenda Budak Skema
Dekat-dekat dengan nama motor ni. Ok lah, "Cahaya Kebesaran hidup satu perjuangan... berjuang ke destinasi... hidup juga satu persinggahan... sebelum menuju ke arah yg pasti... hidup pastinya satu pengembaraan... menuju akhirat abadi..." ayat yang penuh syahdu kawan nih. Bloh meriah dengan entri yang boleh dikirakan sebagai artikel yang segar, makne nye, dia ni duduk depan pc/notebook lepas tu duk mengasah idea untuk buat entri yang segar dari pengalaman sehari-hari. Blog sangat simple dan ringan je. Ni profilenya;

Bravo orang koantan! Moh orang Pahang pakat terjah. tapi gambo profile-nya samar-samar lagi untuk berblog.
Klik di SINI untuk menerjahnya! Moh weh!
--------------------------------------------------------

DEEJAY OK-JE
Simple punya blog tapi ada isi punya. Entri dipenehi dengan artikel-artikel yang sedap dibace. yang paling best pasal Wong Fei Hong!. yang lain-lainnya hanya artikel yang tidak lari dari hal ehwal semasa. Banyak cerita takde, Moh kita menyusuri hilir sungai Pahang. profilenya: 

dan ini gambo profile En. Anuar Abdul Aziz ni.

'Serius dalam kehenseman' dengan gambo profil yang hensemnya. Klik di SINI untuk menziarahi beliau.

Sekian sahaja setakat ini. Moh kita pakat berderau memeriahkan rodong-rodong, sahabat handai kita dalam alam maya ini. Salam buat semua Anak-Anak Pahang Darul Makmur! Sekian. Wassalamualaikum.

2 ulasan:

sue said...

time kasih bebanyok yer... hargai sgt tolong mem 'femes' kan kwn2 yer... :-)

Qhairiey said...

saye anak pahang..asal kuantan..dah letak banner..nak join bloglist..nie link saye http://keyrieyharry.blogspot.com/ ... "Coretan Seorang Insan"

 
Copyright 2009 Anak Pahang Blogger. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan