SILA AMBIL PERHATIAN

Selamat datang Ke ANAK PAHANG BLOGGGER @ http://darulmakmurblogger.blogspot.com.

Mana-Mana Blog (hok yang mengaku anak Pahang sejati) yang belum ada dalam list bolehlah bagi link. Jangan lupa tepeklah banner & buat link skali. TQ
Tolong bagitau DAERAH SEKALI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, June 6, 2010

Blog Orang Bentong II


Assalamualaikum

Berterusan dengan blog seterusnya. Memandangkan ada beberapa daeroh lagi yang masih kurang di perkenalkan, maka kita terai kenalkan geng dari Bentong buat kali kedua. Tinggal lagi geng Pekan, Koantan dan Rompen yang berbilangan satu. Moh kita intai-intai orang beloh Bentong pulak.

Life is Short...So...BEAT IT.. 

Ayat-ayat perkenalan dari blog rodong kita ni 'Hi..I'm new on the blog. I'm tall, dark & not very serious. Always like to give the impression that i'm smart(so don't be fooled). Always ambitious but donno why. It's my first. So..as u can see..for a start i'll make it simple & sweet. I look at "things" in positive ways.' Tak banyok info dari profil dia. Entri blog lebih kepada Jurnal pribadi, mean, menda yang dilalui dan beberapa entri lain yang menarik dan dikongsikan kepada semua. Ada artikel umum juga. Maybe, masih belajor lagi  blogger kita nih. Nok loading page cepat aje sebak dia punya blog xde banyok widget sangat dan simple ya amek. Ringan je.

Ha, ni jenis yang segan letok gambo sendiri lah ni. Tapi tak kisoh la. Anok Pahang tetap Anok Pahang. Moh kita melawat dia dengan mengelik di SINI.

 

Nuyui

Puteri-roh, "Aku Budak Bentong" katanya. Antara blog yang paling meriah. Macam-macam ada. Penuh warna warni, gambo-gambo pun cantek2 blake. selalu update entri. macam-macam cerita ada, dari jurnal ke simple life style accessories. Ada juga berkongsi maklumat-maklumat yang berguna kepada para blogger yang lain pasal internet dan macam2 perkara. tak reti nok royat dia yer entri ni masuk golongan mana. tapi yang pentingnya -apa-apa pun boleh janji best!. Label saja sejengkal, bloglist lagi banyok.

 Gambo profil pun menarik. Melancong mana nih weh? Moh rodong-rodong Anok Pahang Blogger, sama-sama lawat blog nuyui dan berkenal-kenalanlah kita hendoknya. Klik di SINI untuk terus ke blog beliau!

 

Grammatical Error (Hello This is My Blog)

Bapok yer simple tapi menarik. Salah satu blog yang berunsur Campus Life!, entri yang berkaitan dengan diri sendiri, ada juga maklumat dan perkongsian. Blog pun simple aje, maklumlah, student. hehe. nak loading page xde masalah. deras je. Banyok cerita-cerita sekeliling tuan punya diri. Entri susoh nak eksepelin, banyok ngat! Pakat terjoh blog dia jelah. Profil tak dikongsinya. pastu kita amik gambo dari heading blog aje lah.

 Pakat lawat blog ni ramei-ramei. Moh kita sama-sama sapot rodong-rodong belake klik di SINI untuk terus ke blog dia.

 --------------------------------------

Setakat ini dulu lah kita memperkenalkan blog orang Bentong. Sama-samalah kita sapot blogger-blogger kita yang tak seberapa untuk ukhwah bersama. Mana-mana yang belum diperkenalkan tu harap bersabo lah hendaknya. Salam

10 ulasan:

putri_roh said...

ehekss... time kaseh.. time kaseh...

sha said...

Salam...TQ...Happy blogging..

Ya..mmg betoi ape yg dimaksudkan tuh...blog kawan sgt sempoi & x banyak mende beserabut...

Pasei gambo tuh..kawan suka low profile...maaf la yek..sebenonye muka x hencem..hehe..tapi ade jugek ngate kawan nih cam SRK..biar betoi..ngigau apeke..

Anyway TQ again...meh le ke blog kawan..

LIPISLADY said...

Assalamualaikum, blogger Bentong, semuga berjaya, sha acu letok gambo muka aok kat blog, barulah komeh kenai...anyway..happy blogging you all orang bentong...

Nisa said...

yuy yu da follow blog nie..if u dun mind darulmakmurblogger, follow me
at chesterisa.blogspot.com

Nisa said...

yu yu sy da follow blog nie... if u dun mind, follow mine... chesterisa.blogspot.com Raub bloggers!!!

melayurayadaily said...

APB,

Saya ucapkan terima kasih kerana menjemput saya kekomuniti anak pahang.tahniah atas inisiatif saudara. sms/call 019 4442442 Dato Azizan.

Cik SHiN~JU said...

selamat dtg rodong bentong...sila la ke blog kawan yek...

APAN said...

huhu...aku telah menjelajah ketiga-tiga mereka...

Siti Suriani said...

http://misssabrinaa.blogspot.com/

saya from bentong maliii.. :)

Zam said...

Raub-Bentong blogger

http://simpankemas.blogspot.com/

All about Numismatic hobby

 
Copyright 2009 Anak Pahang Blogger. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan